آشنایی با انواع سفارش ها و TP و SL در مفید تریدر
از ابتدای سال میلادی۲۰۲۴ ارائه سرویس مفید تریدر متوقف شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
متاتریدر ۵ یکی از نرمافزارهای پیشرفته تحلیل تکنیکال است که امکان تحلیل حرفهای نمودارها را برای کاربران خود فراهم کرده است. همچنین این قابلیت در متاتریدر ایجاد شده تا کاربران بتوانند سفارشهای خرید یا فروش خود را به صورت مستقیم برای هسته معاملات ارسال کنند. با توجه به قابلیتهای گوناگون نرمافزار متاتریدر، کارگزاری مفید امتیاز استفاده از این نرمافزار را خریداری کرده و نسخه بومی شده آن با نام تجاری مفید تریدر را به بازار سرمایه ایران معرفی کرده است. در ادامه به بررسی انواع سفارش های قابل ارسال در مفید تریدر میپردازیم.
مفاهیمی که بهتر است پیش از آشنایی با انواع سفارش های مفید تریدر بدانید
در تمامی انواع سفارشهای قابل ارسال در مفید تریدر، دو بخش مهم با اسامی Take Profit و Stop Loss وجود دارد. در ادامه ابتدا با مفهوم این دو قابلیت مهم آشنا شده و سپس به بررسی انواع سفارش ها میپردازیم.
برداشت سود (Take Profit)
این آیتم به این منظور طراحی شده است تا پس از رسیدن قیمت بازار به حد مورد نظر، اوراق بهادار خریداری شده به فروش رود. مثلا نمادی را تصور کنید که میخواهید در قیمت ۱۰۰۰ ریال خریداری کنید. از طرفی با توجه به تحلیلهای خود انتظار دارید که قیمت آن نماد تا ۱۲۰۰ ریال رشد کرده و پس از آن دچار ریزش شود. لذا تصمیم میگیرید که با رسیدن قیمت نماد به ۱۲۰۰ ریال، تمام دارایی خود از آن را به فروش برسانید. مسلما اگر بخواهید خودتان به صورت دستی این کار را انجام دهید، بایستی زمان زیادی صرف کرده و قیمت آن سهم را دائما زیر نظر داشته باشید.
از این رو با هدف برای تسهیل فرآیند معاملهگری، قابلیتی در مفید تریدر فراهم شده است تا این کار را به صورت اتوماتیک برای شما انجام دهد. برای استفاده از این قابلیت مهم کافیست هنگام ارسال سفارش خرید، در بخش Take Profit، عددی که قصد دارید تمامی داراییتان را در آن قیمت به فروش برسانید، وارد کنید.
توقف ضرر (Stop Loss)
این آیتم به این منظور طراحی شده است تا اگر قیمت بازار برخلاف پیشبینی معاملهگر کاهش یافت، برای جلوگیری از ضرر بیشتر وی، اوراق بهادار خریداری شده به فروش رود. برای نمونه، همان مثال قبل را در نظر بگیرید که انتظار داشتید قیمت تا عدد ۱۲۰۰ ریال رشد کند. حال فرض کنید تحلیل شما درست نبوده و قیمت برخلاف تصور شما دچار کاهش شود. در این شرایط اگر برای سفارش خود Stop Loss تعریف کرده باشید، با رسیدن قیمت بازار به آن عدد تعیین شده، مفید تریدر تمامی اوراق بهاداری که خریده بودید را به فروش رسانده و مانع از ضرر بیشتر شما میشود. برای استفاده از این قابلیت کافیست هنگام ارسال سفارش خرید، در بخش Stop Loss، عددی که قصد دارید تمامی داراییتان را در آن قیمت به فروش برسانید، وارد کنید.
توجه!
در استفاده از حدود Stop Loss و Take Profit دقت کنید که با رسیدن قیمت بازار به هر یک از این حدود قیمتی، تلقی سامانه این است که کاربر دیگر مایل به نگهداری اوراق خریداری شده نیست و در هر قیمتی حاضر به فروش است. به عنوان مثال فرض کنید نمادی را خریده و حد ضرر آن بخش از دارایی خود را عدد ۱۱۰۰ ریال در نظر گرفتید. حال تصور کنید در یک روز که معاملات در قیمت ۱۱۱۰ ریال در حال انجام است، ناگهان یک معامله در قیمت ۱۰۹۰ انجام میشود. در این وضعیت حد ضرر شما فعال شده و مفید تریدر سفارش فروش شما را در بالاترین قیمت تقاضا که ممکن است عددی متفاوت با ۱۱۰۰ ریال باشد، ارسال خواهد کرد.
چگونه میتوان در مفید تریدر معامله کرد؟
پس از ایجاد حساب معامله گری و ورود به مفید تریدر، از نوار بالا روی New Order کلیک کنید.
با انجام این کار پنجره ارسال سفارش در صفحه نمایان میشود. از بخش Symbol میتوانید نماد مورد نظرتان و از بخش Type میتوانید نوع سفارشی که قصد ارسال آن را دارید، انتخاب کنید.
انواع سفارشها در مفید تریدر
یکی از مهمترین مزایایی که سامانه معاملاتی متاتریدر ۵ در مقایسه با سایر سامانههای معاملاتی کارگزاری مفید و دیگر کارگزاریهای ایران دارد، امکان ارسال انواع مختلف سفارش شرطی (Pending Order) به کمک آن است که در ادامه با آن آشنا میشویم.
۱- سفارش در قیمت بازار (Exchange Execution)
اگر گزینه Exchange Execution را در صفحه ارسال سفارش انتخاب کنید، مفید تریدر به بهترین قیمت قابل معامله برای شما خرید یا فروش را انجام خواهد داد. توجه داشته باشید که در این حالت خودتان نمیتوانید قیمت سفارش را مشخص کنید.
۱. از بخش Volume حجم خرید یا فروش را مشخص کنید.
۲. از بخشهای Stop Loss و Take Profit میتوانید «حد ضرر» و «برداشت سود» را مشخص کنید.
۲- سفارش شرطی (Pending Order)
سفارش شرطی زمانی کاربرد دارد که معاملهگر قصد انجام خرید یا فروش در قیمتی متفاوت از قیمت فعلی بازار را داشته باشد. برای ارسال سفارش شرطی، در بخش Type صفحه «ارسال سفارش»، گزینه Pending Order را انتخاب کنید.
۱. از این بخش، نوع سفارش شرطی مورد نظرتان را مشخص کنید. به طور کلی ۶ حالت مختلف وجود دارد که از میان آنها، ۴ حالت Sell Stop Limit – Buy Stop Limit -Sell limit – Buy Limit را میتوانید در بازار ایران مورد استفاده قرار دهید.
۲. از بخش Volume حجم خرید یا فروش را مشخص کنید.
۳. از بخش Price، قیمت فعال شدن شرط را تعیین کنید. لازم به ذکر است بخش Stop Limit Price در صورتی فعال میشود که در بخش Type گزینههای Buy Stop Limit یا Sell Stop Limit را انتخاب کرده باشید.
۴. از بخشهای Stop Loss و Take Profit میتوانید «حد ضرر» و «برداشت سود» را مشخص کنید.
۵. از بخش Expiration میتوانید تاریخ انقضای سفارش را مشخص کنید.
سفارش شرطی چه انواعی دارد؟
همانطور که در بخش قبل بیان شد، به طور کلی ۶ حالت مختلف برای ارسال سفارش شرطی وجود دارد که در ادامه با آنها آشنا میشویم.
۱- خرید محدود (Buy Limit)
معمولا وقتی از این سفارش استفاده میشود که انتظار میرود قیمت اوراق بهادار مورد نظر تا عدد مشخصی افت کرده و پس از آن صعودی شود. به عبارت دیگر، این سفارش زمانی کاربرد دارد که معاملهگر قصد خرید نمادی را در قیمتی پایینتر از قیمت فعلی بازار داشته باشد.
برای ارسال سفارش Buy Limit چه مواردی باید مشخص شود؟
- Price: قیمت سفارش خرید که باید پایینتر از قیمت فعلی اوراق بهادار است.
- Volume: تعداد سهامی که قصد خرید آن را دارید.
نکات مهمی در خصوص Take Profit و Stop Loss در سفارش Buy Limit
Take Profit در سفارش Buy Limit زمانی فعال میشود که معاملهای در قیمت تعیین شده توسط معاملهگر یا بالاتر از آن انجام شود. در این صورت مفید تریدر تمامی دارایی شما از آن نماد را به فروش خواهد رساند. توجه داشته باشید که Take Profit بایستی بالاتر از قیمت سفارش خرید شما باشد.
Stop Loss در سفارش Buy Limit زمانی فعال میشود که معاملهای در قیمت تعیین شده توسط معاملهگر یا پایینتر از آن انجام شود. در این صورت مفید تریدر تمامی دارایی شما از آن نماد را به فروش خواهد رساند. توجه داشته باشید که Stop Loss بایستی پایینتر از قیمت سفارش خرید شما باشد.
۲- فروش محدود (Sell limit)
معمولا وقتی از این سفارش استفاده میشود که انتظار میرود قیمت اوراق بهادار مورد نظر تا عدد مشخصی افزایش یافته و پس از آن نزولی شود. به عبارت دیگر، این سفارش زمانی کاربرد دارد که معاملهگر قصد فروش نمادی را به قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار داشته باشد.
برای ارسال سفارش Sell limit چه مواردی باید مشخص شود؟
- Price: قیمت سفارش فروش که معمولا بالاتر از قیمت فعلی اوراق بهادار است.
- Volume: تعداد سهامی که قصد فروش آن را دارید.
نکات مهمی در خصوص Take Profit و Stop Loss در سفارش Sell limit
Take Profit در سفارش Sell limit زمانی فعال میشود که معاملهای در قیمت تعیین شده توسط معاملهگر یا پایینتر از آن انجام شود. در این صورت مفید تریدر به تعداد سهام فروخته شده طی این سفارش، اقدام به خرید آن ورقه بهادار به قیمت بازار میکند. توجه داشته باشید که Take Profit بایستی پایینتر از قیمت سفارش فروش شما باشد.
Stop Loss در سفارش Sell limit زمانی فعال میشود که معاملهای در قیمت تعیین شده توسط معاملهگر یا بالاتر از آن انجام شود. در این صورت مفید تریدر به تعداد سهام فروخته شده طی این سفارش، اقدام به خرید آن ورقه بهادار به قیمت بازار میکند. توجه داشته باشید که Stop Loss بایستی بالاتر از قیمت سفارش فروش شما باشد.
۳- خرید توقفی (Buy Stop)
معمولا وقتی از این سفارش استفاده میشود که انتظار میرود قیمت تا سطح سفارش افزایش پیدا کرده و پس از آن نیز به افزایش خود ادامه دهد. مثلا نمادی را تصور کنید که هماکنون برای فروش آن در قیمت ٪۵- صف تشکیل شده است. شما احتمال میدهید که اگر صف فروش آن نماد بریزد، قیمت تا اعداد بالایی رشد خواهد کرد. در شرایط این چنینی میتوانید از سفارش شرطی Buy Stop استفاده کنید. به این صورت که سفارش شرطی خرید خود را در قیمتی بالاتر از ٪۵- (به عنوان نمونه ٪۳-) ثبت کنید. در این حالت تنها در صورتی سفارش خرید شما برای هسته معاملات ارسال میشود که صف فروش آن دارایی ریخته و قیمت از ۵- درصد به ۳- درصد افزایش پیدا کند.
برای ارسال سفارش Buy Stop چه مواردی باید مشخص شود؟
- Price: قیمت سفارش خرید که معمولا بالاتر از قیمت فعلی اوراق بهادار است.
- Volume: تعداد سهامی که قصد خرید آن را دارید.
نکات مهمی در خصوص Take Profit و Stop Loss در سفارش Buy Stop
مفهوم Take Profit و Stop Loss در سفارش Buy Stop کاملا مشابه سفارش Buy Limit است.
توجه! این نوع سفارش هنوز در بازار ایران فعال نشده است.
۴- فروش توقفی (Sell Stop)
معمولا وقتی از این سفارش استفاده میشود که انتظار میرود قیمت تا سطح سفارش کاهش پیدا کرده و پس از آن نیز به کاهش خود ادامه دهد. مثلا نمادی را تصور کنید که هماکنون برای خرید آن در قیمت ٪۵+ صف تشکیل شده است. با توجه به رشد پیدرپی آن نماد در روزهای اخیر، شما احتمال میدهید که اگر صف خرید آن بریزد، قیمت تا اعداد پایینی خواهد ریخت. در شرایط این چنینی میتوانید از سفارش شرطی Sell Stop استفاده کنید. به این صورت که سفارش شرطی فروش خود را در قیمتی پایینتر از ٪۵+ (مثلا ٪۳+) ثبت کنید. در این حالت تنها در صورتی سفارش فروش شما برای هسته معاملات ارسال میشود که صف خرید آن دارایی ریخته و قیمت از ۵+ درصد به ۳+ درصد کاهش پیدا کند.
برای ارسال سفارش Sell Stop چه مواردی باید مشخص شود؟
- Price: قیمت سفارش فروش که معمولا پایینتر از قیمت فعلی اوراق بهادار است.
- Volume: تعداد سهامی که قصد فروش آن را دارید.
نکات مهمی در خصوص Take Profit و Stop Loss در سفارش Sell Stop
مفهوم Take Profit و Stop Loss در سفارش Sell Stop کاملا مشابه سفارش Sell Limit است.
توجه! این نوع سفارش هنوز در بازار ایران فعال نشده است.
۵- خرید توقفی محدود (Buy Stop Limit)
این سفارش ترکیبی از دو نوع سفارش خرید محدود (Buy Limit) و خرید توقفی (Buy Stop) است. در این حالت به محض رسیدن قیمت بازار به قیمت تعیین شده در سفارش شرطی، سفارش خرید در قیمت دیگری که معمولا پایینتر از قیمت بازار است، قرار داده میشود. مثلا نمادی را تصور کنید که در روزهای گذشته در حال ریزش بوده و قیمت فعلی آن ۱۲۰۰ است. شما با بررسی آن نماد به کمک روش های تحلیل، متوجه میشوید که اگر قیمت آن به عدد ۱۱۰۰ ریال برسد، به احتمال زیاد تا عدد ۱۰۰۰ ریال کاهش یافته و پس از آن صعودی خواهد شد. در این وضعیت میتوانید از سفارش Buy Stop Limit استفاده کنید.
برای ارسال سفارش Buy Stop Limit چه مواردی باید مشخص شود؟
- Price: قیمت فعالسازی سفارش شرطی که معمولا بالاتر از قیمت فعلی اوراق بهادار است.
- Stop Limit Price: قیمت سفارش خرید (منظور قیمتی است که برای هسته معاملات ارسال خواهد شد)
- Volume: تعداد سهامی که قصد خرید آن را دارید.
نکات مهمی در خصوص Take Profit و Stop Loss در سفارش Buy Stop Limit
مفهوم Take Profit در سفارش Buy Stop Limit مشابه سفارش Buy Limit است. با این تفاوت که به جای Price، بایستی بیشتر از Stop Limit Price باشد.
مفهوم Stop Loss در سفارش Buy Stop Limit مشابه سفارش Buy Limit است. با این تفاوت که به جای Price، بایستی کمتر از Stop Limit Price باشد.
۶- فروش توقفی محدود (Sell Stop Limit)
این نوع سفارش در مفید تریدر ترکیبی از دو نوع سفارش فروش محدود (Sell Limit) و فروش توقفی (Sell Stop) است. در این حالت به محض رسیدن قیمت بازار به قیمت تعیین شده در سفارش شرطی، سفارش فروش در قیمت دیگری که معمولا بالاتر از قیمت بازار است، قرار داده میشود. مثلا نمادی را تصور کنید که در طی روزهای گذشته در حال صعود بوده و قیمت فعلی آن ۱۸۰۰ ریال است. شما با بررسی آن نماد به کمک روش های تحلیل، متوجه میشوید که اگر قیمت آن به عدد ۱۹۰۰ برسد، به احتمال زیاد تا عدد ۲۰۰۰ ریال افزایش یافته و پس از آن نزولی خواهد شد. در این وضعیت میتوانید از سفارش Sell Stop Limit استفاده کنید.
برای ارسال سفارش Sell Stop Limit چه مواردی باید مشخص شود؟
- Price: قیمت فعالسازی سفارش شرطی که معمولا پایینتر از قیمت فعلی اوراق بهادار است.
- Stop Limit Price: قیمت سفارش فروش (منظور قیمتی است که برای هسته معاملات ارسال خواهد شد)
- Volume: تعداد سهامی که قصد فروش آن را دارید.
نکات مهمی در خصوص Take Profit و Stop Loss در سفارش Sell Stop Limit
مفهوم Take Profit در سفارش Sell Stop Limit مشابه سفارش Sell Limit است. با این تفاوت که به جای Price، بایستی کمتر از Stop Limit Price باشد.
مفهوم Stop Loss در سفارش Sell Stop Limit مشابه سفارش Sell Limit است. با این تفاوت که به جای Price، بایستی بیشتر از Stop Limit Price باشد.
کلیات مربوط به انواع سفارشهای شرطی را میتوانید در تصویر زیر مشاهده کنید:
نکته: سطوح برداشت سود و توقف ضرر، برای یک موقعیت بر اساس آخرین سفارش آن موقعیت قرار داده میشود. به بیان دیگر، در هر سفارش جدید، سفارشهای قبلی آن موقعیت ویرایش میشوند. مثلا اگر برای خرید نماد فولاد در سه روز متوالی سفارش خرید ثبت کرده و در هر یک Take Profit و Stop Loss تعیین کرده باشید، آخرین Take Profit و Stop Loss تعیین شده، برای تمامی سهام فولاد شما در نظر گرفته خواهد شد.
نکته: تعیین Take Profit و Stop Loss برای یک نماد، در صورت برقرار شدن شرایط تعریف شده، منجر به فروش کامل سهام شما از آن نماد خواهد شد.
آشنایی با توقف ضرر متحرک در مفید تریدر
توقف ضرر متحرک (Trailing Stop) در مفید تریدر به معنای جابجا شدن اتوماتیک سطح Stop Loss است. در شرایطی که قیمت بازار به گونهای تغییر میکند که سود حاصله از معامله در حال بیشتر شدن است. مثلا تصور کنید نمادی را با قیمت ۱۲۰۰ ریال خریداری کرده و حد ضرر خود را عدد ۱۱۰۰ در نظر میگیرید. پس از خرید شما، قیمت سهم ۵۰ درصد رشد کرده و به عدد ۱۸۰۰ ریال میرسد. سپس تا عدد ۱۰۰۰ ریال کاهش مییابد. در این صورت اگر حد ضرر شما در طی این مدت همان ۱۱۰۰ ریال باقی میماند، شما با ضرر از این معامله خارج میشدید. این در حالی است که در یک بازهای، دارایی شما ۵۰ درصد رشد را تجربه کرده بود!
برای جلوگیری از این مشکل میتوان از قابلیت Trailing Stop مفید تریدر بهره جست. به عنوان نمونه اگر در مثال بالا از این امکان استفاده میشد، حد ضرر متناسب با قیمت رشد کرده و به عدد ۱۷۰۰ ریال میرسید و شما میتوانستید با سود بالایی از سهم خارج شوید.
فراخوانی توقف ضرر متحرک در مفید تریدر
روی سربرگ معاملات (Trade) راست کلیک کرده و گزینه Trailing Stop را انتخاب کنید.
در منوی ظاهر شده باید فاصله ریالی مورد نظر خود را بین سطح توقف ضرر و قیمت بازار تعیین کنید. اگر روی گزینه Custom کلیک کنید، پنجرهای به شکل زیر باز میشود:
سوالات متداول
در این آیتم پس از رسیدن قیمت بازار به حد مورد نظر، اوراق بهادار خریداری شده به فروش میرود.
در این حالت مفید تریدر به بهترین قیمت قابل معامله برای شما خرید یا فروش را انجام خواهد داد.
زمانی کاربرد دارد که معاملهگر قصد انجام خرید یا فروش در قیمتی متفاوت از قیمت فعلی بازار را داشته باشد.
هنگامی که انتظار میرود قیمت تا سطح سفارش افزایش یافته و پس از آن نیز به افزایش خود ادامه دهد.
سلام. در حال حاضر انجام معامله با مفید تریدر امکان پذیر هست؟
سلام
از سال میلادی جدید امکان استفاده از سامانه مفیدترید وجود نخواهد داشت. در سامانه های بورسویو و ایزیچارت در نسخه جدید ایزیتریدر (اربیس) ابزارهای مشترک وجود دارد و برنامهنویسان مفید در تلاش برای ایجاد ابزارهای جدیدتر هستند.
در صورتی که پیشنهادی برای ایجاد ویژگیهای جدید در سامانههای معاملاتی را دارید، لطفا پیشنهاد خود را مطرح نمایید.
من حساب real میخواهم باید چیکار کنم؟
با سلام
در حال حاضر امکان بهرهمندی از اکانت معاملهگری (real) سامانه مفیدتریدر مهیا میباشد. چنانچه کاربر کارگزاری مفید هستید و درخواست انجام معامله از طریق مفیدتریدر را دارید، از طریق اپلیکیشن مفید وارد بخش «پروفایل کاربر» شوید. سپس از قسمت «قراردادهای من»، وارد بخش «مفیدتریدر» شده و اقدام به ایجاد حساب معاملهگری کنید.
آپدیت: سامانه مفید تریدر از سال جدید میلادی (۲۰۲۴) متوقف شده است.
برای انجام تحلیل میتوانید از ابزارهای تحلیل تکنیکال در سامانههای معاملاتی ایزیتریدر، ایزیتریدر اربیس، مفید آنلاین و سامانه تحلیلی کارگزاری مفید «بورس ویو» استفاده کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مقاله «از ابتدای سال ۲۰۲۴ ارائه سرویس مفید تریدر متوقف خواهد شد» را مطالعه کنید.
سلام
برای سفارشات سر خطی اول بازار و پیش گشایش چطور میشه استفاده کرد؟
فیلم آموزشی خرید و فروش و نکات آموزشی بخصوص سفارش شرطی وتوقف ضرر و برداشت سود سیستم جدید بگذارید
با سلام
بهترین زمان جهت ارسال سفارش راس ساعت 8:45 پیش از ظهر میباشد که اصطلاحا به آن «سرخطی» گفته میشود. دقت داشته باشید، زمان معاملات به شرح زیر میباشد: از ساعت 8:45 الی 9:00 پیش از ظهر که زمان ثبت پیشسفارش است. در این بازه زمانی معاملهای انجام نشده و تنها میتوانید سفارش ثبت نمایید. لازم به ذکر است، از ساعت 8:55 الی 9:00 پیش از ظهر امکان ویرایش سفارشات وجود ندارد. از ساعت 9:00 الی 12:30 بعد از ظهر زمان انجام معاملات است. این بازه زمانی، برای معامله تمامی نمادها نبوده و استثنا نیز وجود دارد. همچنین فیلم آموزشی «ارسال سفارش شرطی» و سایر آموزشهای مربوط به مفیدتریدر را میتوانید در سایت کارگزاری مفید مشاهده نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر مقالههای «سرخطی زدن در آنلاینپلاس چگونه انجام میشود؟» را مطالعه نمایید.
آپدیت: سامانه مفید تریدر از سال جدید میلادی (۲۰۲۴) متوقف شده است.
برای انجام تحلیل میتوانید از ابزارهای تحلیل تکنیکال در سامانههای معاملاتی ایزیتریدر، ایزیتریدر اربیس، مفید آنلاین و سامانه تحلیلی کارگزاری مفید «بورس ویو» استفاده کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مقاله «از ابتدای سال ۲۰۲۴ ارائه سرویس مفید تریدر متوقف خواهد شد» را مطالعه کنید.
با سلام آیا ویدیوی آموزشی برای انجام معاملات ریل در متا تریدر 5 وجود داره ؟
با سلام
جهت مشاهده فیلمهای آموزشی «مفیدتریدر» میتوانید به سایت کارگزاری مفید مراجعه نمایید. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله «ارسال سفارش و انجام معامله در مفیدتریدر» را مطالعه نمایید.
آپدیت: سامانه مفید تریدر از سال جدید میلادی (۲۰۲۴) متوقف شده است.
برای انجام تحلیل میتوانید از ابزارهای تحلیل تکنیکال در سامانههای معاملاتی ایزیتریدر، ایزیتریدر اربیس، مفید آنلاین و سامانه تحلیلی کارگزاری مفید «بورس ویو» استفاده کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مقاله «از ابتدای سال ۲۰۲۴ ارائه سرویس مفید تریدر متوقف خواهد شد» را مطالعه کنید.
سلام وممنون از کارگزاری مفید آیا امکان ارسال پندینگ اوردر وجود دارد؟ شرط انجام این معامله چیست؟باید معادل ریالی در حساب موجود باشد و آیا شرط دیگری دارد؟
با سلام
در حال حاضر امکان ارسال سفارشات شرطی از طریق سامانه «مفیدتریدر» مهیا میباشد. جهت انجام معاملات میبایست با حساب معاملهگری خود وارد مفیدتریدر شوید. لازم به ذکر است، مبالغ میبایست به ریال وارد گردد. همچنین هر سفارشی با توجه به نوع آن میتواند دارای شرایط خاصی باشد که میتوانید شرایط مربوط به هر سفارش را در مقالات مشاهده نمایید.
آپدیت: سامانه مفید تریدر از سال جدید میلادی (۲۰۲۴) متوقف شده است.
برای انجام تحلیل میتوانید از ابزارهای تحلیل تکنیکال در سامانههای معاملاتی ایزیتریدر، ایزیتریدر اربیس، مفید آنلاین و سامانه تحلیلی کارگزاری مفید «بورس ویو» استفاده کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مقاله «از ابتدای سال ۲۰۲۴ ارائه سرویس مفید تریدر متوقف خواهد شد» را مطالعه کنید.
من حساب معامله گری باز کردم ولی موجودی رو صفر نشون میده چرا؟
سلام
در صورت وجود مشکل جهت بررسی بیشتر از طریق راههای ارتباطی زیر همه روزه و ۲۴ ساعت شبانهروز با کارشناسان در ارتباط باشید:
شماره تماس ۰۲۱۸۷۰۰ و چت آنلاین کارگزاری مفید در سامانههای معاملاتی و email: 8700@emofid.com
سلام
علت خطای ارسال سفارش Tp موقع فروش چیه ؟؟
سلام
در صورت وجود مشکل جهت بررسی بیشتر از طریق راههای ارتباطی زیر همه روزه و ۲۴ ساعت شبانهروز با کارشناسان در ارتباط باشید:
شماره تماس ۰۲۱۸۷۰۰ و چت آنلاین کارگزاری مفید در سامانههای معاملاتی و email: 8700@emofid.com