ممنوع المعامله به چه معناست؟ نحوه رفع ممنوع المعامله فروش چگونه است؟
فهرست مطالب:
- ممنوع المعامله بودن سهامدار
- چگونه می توان از ممنوع المعامله بودن یک شخص اطلاع پیدا کرد؟
- در این شرایط چه باید کرد؟
- سوالات متداول
ممنوع المعامله بودن سهامدار در بازار سرمایه دلایل مختلفی دارد. این دلایل میتواند به دلیل محدودیتهای قضایی، تخلفهای معاملاتی و یا عدم فعالیت شخص در طی دوره زمانی مشخص باشد. اگر در هر صورتی برای انجام معاملات با اخطار ممنوع المعامله بودن خود مواجه میشوید. با ادامه مطلب همراه ما باشید.
ممنوع المعامله بودن سهامدار
همانگونه که ذکر شد ممنوع المعامله بودن فرد دلایل مختلفی دارد. به عنوان مثال وجود محدودیتهای مالی مانند بلوکه شدن اموال برای اشخاص حقیقی و حقوقی و یا اعلام ورشکستگی برای مشتریان حقوقی، میتواند از دلایل ممنوع المعامله بودن افراد حقیقی و حقوقی باشد.
یکی از مرسوم ترین دلایل ممنوعیت در معامله عدم فعالیت شخص در طی یک دوره زمانی مشخص است. این نوع از ممنوعیت در انجام معامله اصطلاحا ممنوع المعامله فروش نام دارد. در این نوع از ممنوعالمعاملهگی فرد با ارزش دارایی بیش از ۵۰ میلیون تومان در صورتی که تا ۲ سال هیچ فروشی نداشته باشد، ممنوع المعامله فروش میشود.
چگونه می توان از ممنوع المعامله بودن یک شخص اطلاع پیدا کرد؟
از طریق دفاتر ثبت اسناد کشور، معاونت قضائی دادستانی کل کشور و ادارات ثبت اسناد و املاک میتوان از وضعیت ممنوعالمعامله بودن افراد مطلع شد. همچنین در صورت ثبت سفارش با خطای ممنوعالمعامله بودن مواجه خواهید شد. بنابراین، پیشنهاد می شود قبل از انجام هرگونه معامله، به منظور جلوگیری از بروز مشکلات بعدی، از این موضوع آگاهی کسب کنید.
در این شرایط چه باید کرد؟
در این شرایط فرد از لحاظ خرید مشکلی ندارد، اما هنگامی که بخواهد سفارش فروش خود را ثبت کند با خطای ممنوع المعامله بودن مواجه میشود. برای حل این مشکل فرد باید پس از ثبتنام و احزار هویت در سامانه سجام وارد درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه شود و درخواستی مبنی بر رفع ممنوعیت معامله خود ثبت کند.
پس از ورود به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه میتوانید با استفاده از راهنمای زیر، درخواست خود را مبنی بر خروج از وضعیت ممنوع المعاملهگی ارسال کنید. پس از گذشت حداکثر یک هفته درخواست شما بررسی و نتیجه آن به شما اعلام خواهد شد.
سوالات متداول
اگر فردی با دارایی بیش از ۵۰ میلیون تومان طی ۲ سال هیچ فروشی نداشته باشد، ممنوع المعامله فروش میشود.
خیر، اشخاص ممنوع المعامله فروش، برای خرید سهم محدودیتی ندارند.
برای حل این مشکل باید پس از ثبتنام و احزار هویت در سجام، وارد درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه شوید. سپس از بخش «میز خدمت الکترونیک» درخواستی مبنی بر رفع ممنوعیت معامله خود ثبت کنید. پس از گذشت یک هفته، درخواست شما بررسی و نتیجه آن به شما اعلام خواهد شد.
ممنوع المعاله خرید اگر باشیم باید چجوری پیگیری کنیم؟
با سلام
با توجه به اینکه موضوع مد نظر نیاز به بررسی دقیقتر و دریافت اطلاعات از شما را دارد، خواهشمند است جهت بررسی بیشتر از طریق راههای ارتباطی زیر همه روزه و ۲۴ ساعت شبانهروز با کارشناسان در ارتباط باشید:
📞شماره تماس ۰۲۱۸۷۰۰
📲چت آنلاین کارگزاری مفید در سامانههای معاملاتی
📩email: 8700@emofid.com
سلام خسته نباشید من میخام سهامم رو بفروشم اما با خطای tp مواجه میشم آیا ممنوع المعامله شدم؟
با سلام
با توجه به اینکه موضوع مد نظر نیاز به بررسی دقیقتر و دریافت اطلاعات از شما را دارد، خواهشمند است جهت بررسی بیشتر از طریق راههای ارتباطی زیر همه روزه و ۲۴ ساعت شبانهروز با کارشناسان در ارتباط باشید:
📞شماره تماس ۰۲۱۸۷۰۰
📲چت آنلاین کارگزاری مفید در سامانههای معاملاتی
📩email: 8700@emofid.com
چه مدت طول میکشه تا ممنوع المعامله رفع بشه؟
با سلام
پس از ثبت درخواست رفع ممنوعالمعاملگی میبایست از طریق درگاه ذینفعان پیگیر این مورد باشید.
سلام وقت شما بخیر من یک دارایی دارم توی سایت ذینفعان زده شده که وضعیت ممنوع المعاملگی ندارد “” اما توی کارگزاری میبینم (کارگزاری شما نیست یه کارگزاری دیگ هستش ) که معامله متوقف شده و نمیشه فروختش نمیدونم جریانش چیه من این رو باید چیکار بکنم اگر کارگزاری را عوض کنم درست میشه ؟ سهمی که دارم از وسمازن هستش ولی من نمیتونم این رو بفروشم لطفا کمک کنید ممنونم؟
با سلام
پس از کسب اطمینان از وجود دارایی در نماد مد نظر در سامانه ذینفعان، توجه داشته باشید که نماد فعال بوده و کد بورسی شما در سامانه ذینفعان و کارگزاری مفید یکسان باشد.
سپس جهت انتقال سهام خود به کارگزاری مفید، وارد سامانه معاملاتی شده و درخواست «تغییر کارگزار ناظر» ثبت کنید. در صورت عدم وجود تعدد کد بورسی برای شما و فریز نبودن نماد در کارگزار ناظر فعلی، نماد مد نظر طی حداکثر دو روز کاری به پرتفوی شما منتقل خواهد شد.
سلام . از اقوام فوت کرده در پرتفوی سهم داشته الان برای فروش ممنوع العامله هست میشه راهنمایی کنید.
باسلام.
درصورتیکه متوفی سهمی در پرتفوی سپرده گذاری خود داشته باشد، وکیل وراث، باید با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به دفاتر پیشخوان دولت منتخب مراجعه کند، وکیل باید از همه وراث برای پیگیری امور انحصار وراثت وکالت رسمی داشته باشد. این مدارک شامل وکالتنامه و مدارک هویتی وکیل و همچنین گواهی فوت متوفی، برگه انحصار وراثت، گواهی واريز ماليات بر ارث كه اسم سهام شركت در آن درج شده باشد، مدارک هویتی متوفی و کلیه ورثه و برگه سهام است. برای اضافه شدن سهم به دارایی وراث میبایست از سامانه ذینفعان قسمت میزخدمات درخواست خود را ثبت کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر مقاله، نحوه انحصار وراثت در بازار سرمایه و کارگزاری مفید را مطالعه کنید.
باسلام ممنوع معامله کد B یعنی چی
با سلام
این نوع ممنوعالمعاملگی مربوط به ممنوعیت خرید در بازار سرمایه بوده و میبایست از طریق سایت ذینفعان پیگیری لازم صورت گیرد.
کدبورسی ام یکسال پیش توسط قوه قضایی مسدود شده بود حدودآ یگماه پیش،قاضی، نامه رفع توقیف را امضا کرد به من تحویل داد منم بلافاصله در ذینفعان سرمایه در قسمت میز خدمت درخواست رفع مسدودی نوشتم و فایل نامه قضایی را به همراهش ارسال کردم بلافاصله پیامکی مبنی بر ثبت درخواست برایم ارسال شد.از الان یکماهه که نه خبری از فعال شدن کدبورسیام است ونه پیامکی برایم اومده.الان نمی دونم به کجا مراجعه کنم.از شما کارشناسان محترم تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید.
درضمن بنده در این یکماه سه دفعه و هر دفعه به فاصله یکهفته دوباره درخواستم را ارسال میکردم اما از هیچکدوم خبری نیومده.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام.
جهت بررسی دقیقتر لطفا با پشتیبانی ذینفعان (۱۵۶۹) در ارتباط باشید.
ممنون از بابت راهنمایی شما.بزرگواری کردید.نزدیک به یکماهه از هرکسی که احتمال میدادم میتونه راهنماییم کنه پرسیدم اما موفق نشدم کد بورسیام را فعال کنم.
اتفاقی به این سایت اومدم درخواستمو دادم.الانم مشکلم تقریبآ حل شد.ممنون از لطفتون.سلامت باشیدوپایدار
کاربر گرامی از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم.